Lediga jobb

ORGE - ett schysst byggbolag > Lediga jobb

Finns världens bästa snickare i Stockholm & Eskilstuna?

Ja så är det nog faktiskt, några av dom jobbar nämligen redan hos oss, men vi vill bli fler. Tack vare väl utförda entreprenader och fina rekommendationer har vi mängder av roliga och utmanande jobb igång och framför oss.

Vi är väl medvetna om att duktiga snickare är attraktiva, precis som det ska vara. För att vara tilltalande som arbetsgivare tror vi på att det är rätt värderingar, en sund kultur och en utvecklande atmosfär som får oss att sticka ut. Rätt betalt och schyssta villkor ser vi som grundläggande förutsättningar för att driva ett sunt bolag.

För oss kommer alltid kunden i första hand. Det må låta klyschigt, men så är det. Vi når hög kundnöjdhet genom att alltid ha kvalité, hållbarhet och våra värderingar i fokus. Det gör att vi får roliga jobb där vi får möjligheten att använda all vår yrkesskicklighet.

Vi bygger ett modernt byggbolag och vill och vågar utmana en traditionell bransch med ganska mossiga konventioner. Vi lever och glöder för det vi gör och vi ska vara bäst i klassen inom projektstyrning, kommunikation och kundservice. Vi vill att vår kultur ska avspegla vilka vi är och vad vi levererar.

Känner du att det är dags för en ny riktning i ditt snickarliv? Har du en potential som du känner att du inte får möjlighet att utveckla på din nuvarande arbetsplats? Vill du jobba i ett schysst byggbolag? Hör av dig!


Spontanansökan?

Är du snickare, arbetsledare eller har andra relevanta kunskaper och vill vara med på en otroligt spännande och rolig resa och är redo att ta nästa steg i livet så ska du höra av dig till oss. Vi lägger stort värde vid din yrkesskicklighet, men inte minst vem du är som person. Du måste stå bakom våra värderingar, de kommer du nämligen signera med bläck när du börjar hos oss.

Hör av dig till oss på
010-3030 250
Tänk om det starten på något nytt?

Mer